Nem betaling med MobilePay.
Vælg levering eller afhentning.

ByLykke creme til dit daglige husapotek

Cremerne fra ByLykke er guld værd til dine daglige hud-udfordringer, og når først du har fået dem inden døre, vil du ikke undvære dem igen.

 

Ud over at rede mange tørre områder, rifter eller udslet, så fungerer ByLykke Creme og Lotion desuden som dag- og natcreme. Her får du forklaringen, der belyser den helt særlige ingrediens, der går ind og nærer og opbygger hudens celler.

ByLykke cremerne kan bruges af hele familien og er fantastiske til udsatte problemområder som fx rifter, eksem, nældefeber, solskoldning eller arvæv.

ByLykke som dag- og natcreme

Din hud har gavn af en plejende creme morgen og aften. Efter en dag hvor huden udsættes for alt fra sommerens varme, vinterens kulde, tør luft, forurening og meget mere har den gavn af en creme, som giver fugt, nærer og plejer.

Du kan med fordel bruge den nærende ByLykke Creme til natten med 15% Colostrum Complex og 31% olier og ByLykke Lotion om dagen med 15% Colostrum Complex og 20% olier.

Begge ByLykke varianter, creme og lotion, giver masser af fugt, nærer cellerne og forebygger og plejer mod alderstegn.

Den særlige ingrediens Colostrum Complex

Hemmeligheden og den bærende ingrediens er Colostrum Complex. Colostrum er råmælk, som indeholder en lang række bioaktive stoffer, vitaminer, mineraler, fedt og proteiner, som tilsammen udgør en solid startpakke til den nyfødte.

Colostrum er råmælk, som er den allerførste del af modermælken hos alle pattedyr.

Via et forskningsprojekt på Aalborg Universitet er ByLykke produkterne blevet udviklet, og den særlige ingrediens indeholder mere end 90 aktive komponenter, som hudens celler har gavn af. De 90 veldefinerede komponenter grupperes i: Immunfaktorer, vækstfaktorer, proteiner, vitaminer og mineraler. Colostrum bruges også som kosttilskud i pulverform og kan fx bruges til opblanding i smoothies og juicer.

Colostrum i ByLykke cremerne kommer fra koen

Ud over Colstrum skal dække et basalt ernæringsbehov hos kalven, skal den også beskytte den, da den modsat mennesker fødes helt uden immunforsvar. Colostrum i ByLykke produkter stammer fra et økologisk certificeret kvægbrug i Wales. Den første råmælk gives til den nyfødte kalv til sikring af dens immunforsvar. Den overskydende råmælk sælges til kommercielle formål. Kalven har brug for 5 liter, og koen producerer helt op til 15 liter.

Colostrum plejer og nærer

Gennem forskning, publiceret i 2010, er det bevist, at den færdige ingrediens Colostrum Complex dæmper virus og styrker immuniteten. Anvendelsen af ByLykke produkterne er bred. Brug cremerne til hele familien til daglig pleje af tørre områder, som after sun, efter bad og sport, til problem hud og der hvor man ønsker ekstra næring til hudens celler. Kan anvendes ved allergier, nældefeber, ved forbrændinger og ellers til familiens daglige udfordringer.

Værd at bemærke:

  1. Begge varianter indeholder 15% Colostrum Complex.
  2. Nul parfume, Nul fyldstoffer.
  3. Optages hurtigt af huden.
  4. Fantastisk til hele familiens daglige udfordringer.
  5. Lotion-varianten er meget let at smøre ud mens creme-varianten har en federe konsistens.
  6. Begge trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke.
  7. Denne særlige ingrediens findes kun i produkter fra ByLykke.

Se nærmere på ByLykke produkterne i shoppen.

Du kan med fordel bruge den nærende ByLykke Creme til natten med 15% Colostrum Complex og 31% olier og ByLykke Lotion om dagen med 15% Colostrum Complex og 20% olier.

Duften fra badeanstaltens E-vitamin olie breder sig som en let wellnesfølelse, når du påfører blandingen i ansigtet. E-vitamin er en stærk antioxidant, der styrker huden mod cellenedbrydning. ByLykke ingrediensen Colostrum Complex nærer, plejer og opbygger.