Nem betaling med MobilePay.
Vælg levering eller afhentning.

Styrk kroppens udrensning med Den Grønne Perle

Vores krop udsættes livet igennem for store påvirkninger. Vores krop er smart, og udrensning sker helt automatisk. Dog kan den indimellem kan have brug for assistance.

 

Kroppens udrensningsorganer er lunger, hud, nyrer, tarme og  lever. Herigennem optager og udskiller kroppen, det den ikke har brug. Du kan styrke din daglige udrensning ved at have fokus på en optimal vejrtrækning, drikke nok vand, dyrke motion samt spise fiberrigt og grove grøntsager.

Vores krop udskiller dagligt uønskede stoffer, den ikke har brug for. Det kan være medicinrester, tilsætningsstoffer, pesticidrester og andre kemikalier. 

Har du overbelastet din krop i en længere periode, kan du støtte din fordøjelse og kroppens egne udrensningsprocesser på forskellig vis. Den Grønne Perle og Hepa Form er gode til netop det formål, og kan tages som en kur, for at støtte kropppens udrensning.

1: Solaray Hepa Form – støtter din lever og fordøjelse. 

2: Den Grønne Perle – støtter kroppens egne interne udrensnings- og afgiftningsprocesser.

 
 

Hepa Form

Hepa Form er et urteprodukt med forskellige urter, heriblandt mælkebøtte, artiskok, pebermynte og marietidsel. Marietidsel støtter leverens funktion mens artiskok og pebermynte støtter fordøjelsen.

Dosering: 1 tablet morgen og aften med vand eller mad.

Den Grønne Perle

Chlorella er en grøn alge, der vokser og dyrkes i ferkvand. Den er blevet meget populær og særligt i Asien er den det mest solgte kosttilskud. Chlorella indeholder store mænger naturligt klorofyl (bladgrønt), samt et højt antal proteiner, vitaminer og mineraler. Den Grønne Perle indeholder 100% ren økologisk Chrorella Pyenoidosa ferkvandsalge.

Den er med til at rense kroppen for affalds- og giftstoffer, og er derfor god til at styrke kroppens naturlige udrensningsprocesser.

Dosering: 3-4 tabletter 3 gange dagligt, evt i forbindelse med måltid.

I sampakken er der til ca 40-50 dage. Du kan med fordel tage en kur 1-2 gange om året og på den måde styrke kroppens udrensning.

LÆS OGSÅ: Bliv guidet til vitaminer med vitaminpakker

Den Grønne Perle og Hepa Form i sampak

Den Grønne Perle og Hepa Form er gode i kombination til at støtte kroppens udrensning.

Bliv guidet i gode vitaminvalg

Vi har sammensat de almindelige kosttilskud i vitaminpakker, så du kan blive guidet i gode valg og sammensætninger