Nem betaling med MobilePay.
Vælg levering eller afhentning.

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for ByVelling.dk

Generelle oplysninger om virksomheden

Virksomhedens juridiske navn: Charlottevelling
CVR-nummer: 40625267
Etableringsår: 2019
Adresse: Elrovej 65, 8920 Randers NV
Telefonnummer: +45 27 28 89 98
e-mail: info@byvelling.dk
web: www.byvelling.dk

Betaling og Sikkerhed

Alle priser på byvelling er inklusive moms og eksklusive leveringsomkostninger.
På www.byvelling.dk kan du betale med:
· Visa
· Mastercard
· MobilePay

Der tages ikke gebyr ved betaling på byvelling.dk. Beløbet for ordren trækkes først, når varerne sendes fra byvelling.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Levering
Der leveres i hele Danmark og forsendelsen sker med Dao, som leverer alle dage.

Der pålægges fragt- og ekspeditionsgebyr på alle ordrer under 400 kr., som leveres med Dao. Du kan også vælge af afhente dine bestilte varer på vores adresse.

Fragtomkostninger og levering med Dao 45,-
Du får hjemmelevering eller til postboks.

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage, fra vi har registreret din bestilling. Langt de fleste ordrer afsendes normalt samme dag eller hverdagen efter, din ordre er afgivet.

Retur (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret. Din fortrydelsesret løber fra det tidspunkt, du modtager varen. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Du kan til enhver tid returnere dit køb inden for 14 dage fra den dato, hvor du har givet meddelelse. Skriv til: info@byvelling.dk om, at du vil fortryde dit køb. Som forbruger har du ret til at teste din vare på almindelig vis, og stadig have mulighed for at returnere varen. Har du taget din vare i brug, kan du altså stadig fortryde dit køb. Dog med det meget væsentlige forbehold, at du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis. Det betyder, at en evt. værdiforringelse bliver fratrukket det beløb, vi refunderer til dig. Værdiforringelsen beror på en konkret vurdering hos os fra sag til sag, hvorvidt varen er forringet og i givet fald hvor meget. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Vær opmærksom på at alle produkter indenfor personlig pleje, fødevarer og kosttilskud, vitaminer samt deslige har en værdiforringelse på 100%, såfremt du åbner pakningen – og du vil derfor til hver en tid få refunderet 0 DKK hvis du returnerer en vare i brudt emballage.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Håndkøbslægemidler er undtaget fortrydelsesretten. I henhold til lovgivningen, må der ikke sælges lægemidler, som er returneret fra en anden kunde. Disse skal bortskaffes. Vi betragter derfor håndkøbslægemidler for 100% værdiforringede fra det øjeblik, du modtager varen.

Returvarer skal sendes til:
Byvelling
Elrovej 65
8920 Randers

Vi modtager kun pakker, som er sendt direkte til adressen. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller angive dit ordrenummer samt give en begrundelse for din returnering.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere varerne personligt på ovenstående adresse.

Priser, tilbud og rabatkoder

Alle angivne besparelser er i forhold til de af producenten oplyste vejledende udsalgspriser. Tilbud gælder kun i begrænsede perioder eller så længe lager haves. 

Der tages forbehold for udsolgte produkter, trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi refunderer beløbet senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde aftalen, såfremt vi har modtaget varen retur eller dokumentation for returnering.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, med mindre vi har aftalt andet.

Reklamation

Når du handler hos os, har du ifølge købeloven 24 måneders reklamationsret. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til:
byvelling
Elrovej 65
8920 Randers NV

Persondatapolitik

Vi har brug for nedenstående oplysninger, når du handler hos os:

· navn
· adresse
· telefonnummer
· mail

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos byvelling og opbevares i to år til reklamationsretten ophører. Herefter slettes oplysningerne.

Du har ret til at få oplyst hvilke oplysninger, vi har registreret om dig.

Den dataansvarlige hos www.byvelling.dk er Charlotte Velling. 

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan fx være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@byvelling.dk

Se vores pritvatlivspolitik for yderligere information.