Nem betaling med MobilePay.
Vælg levering eller afhentning.

Hvad er homøopati

Homøopatiske naturlægemidler udvindes af stoffer fra plante, mineral og dyreriget. Homøopatien er blevet mere og mere udbredt igennem de sidste årtier og bliver brugt i hele verden.


Homøopati er en alternativ behandlingsform, som er bygget op omkring princippet, at et stof i små mængder kan kurere symptomer, som stoffet selv fremkalder i store doser.

ByVelling forhandler produkter fra Allergica som er potenseret (fortyndet) ved håndkraft. For hver potensering bliver stoffet samtidig både tyndere og stærkere. I Danmark bruges oftest potensering i D6, D12 og D30, som angiver hvor meget det er fortyndet.

Homøopati bygger på Samuel Hahnemanns teori fra 1700 tallet, som siger at et stof i stærk fortyndet form kan kurere symptomer, som dette stof selv fremkalder i store doser.

Hvad kan homøopati bruges til

Homøopati er en alternativ behandlingsform som på en naturlig måde bidrager til at bringe kroppen tilbage i balance. Homøopati bliver ofte brugt i forbindelse med blærebetændelse, fordøjelse, høfeber, allergi, søvn, stress med videre.

Dråberne fortyndes i et glas med lidt vand eller dryppes direkte i munden. Det kan være en fordel, hvis det er en flaske, man har med i lommen. De fleste homøopatiske dråber tages oftest tre gange i løbet af dagen. De bedste resultater i et behandlingsforløb opnås, når dråberne tages de foreskrevne antal gange om dagen.

I de fleste flasker er der ved en voksendosis til ca. 6 ugers behandling, og det anbefales i de fleste tilfælde at bruge flasken op. Dråberne opbevares tørt og uden for direkte sollys.

Homøopati bruges i flere forbindelser, blandt andet høfeber, søvn, blærebetændelse, fordøjelse og stress. Husk at søge rådgivning omkring hvilket produkt, du skal vælge, da der ikke er angivet virkning på det enkelte middel.

I Danmark er der ikke angivet en virkning på de enkelte homøopatiske lægemidler. Du bør derfor søge vejledning inden du starter med at bruge homøopati. 

Hos Byvelling har vi et udvalg af de mest populære midler fra Allergica. Du er meget velkommen til at kontakte os for vejledning om produkterne.

Chomomilla comp.

Homøopatisk lægemiddel. Kontakt ByVelling for vejledning i homøopati.