Nem betaling med MobilePay.
Vælg levering eller afhentning.

Velkommen til ByVelling

Inspiration til et liv i balance

Velkommen til ByVelling. Her ønsker vi at inspirere til et liv i balance. Med en stærk og sund krop har vi de bedste betingelser for et godt liv. Vi forhandler lækre kvalitetsprodukter og deler gode erfaringer omkring sunde vaner. Bag ByVelling står blandt andet Charlotte Velling, som er uddannet og arbejder som zoneterapeut

KOSTTILSKUD hos ByVelling

Hos ByVelling tror vi på, at din krop fungerer bedst, når den får tilført nok vitaminer, olier og mineraler. Du kan supplere kosten med tilskud, og på den måde bidrage til, du får dine behov dækket. 

VELVÆRE hos ByVelling

Vi spotter og udvælger særlige produkter inden for velvære. Det omfavner blandt andet cremer, te, shavere og yogatøj. Produkter du vil glædes over dagligt.

Et liv i balance

Vi tror på, livet handler om en sund balance. Vores passion er at give inspiration til et sundt liv, hvor det at leve sundt ikke er selve opgaven, men i stedet redskabet til at have et dejligt liv. Find din livsglæde, husk kærlighed, bevægelse, søvn, gode relationer og den positive indstilling. Vær bevidst om dine værdier, find din passion og hav nogle mål. Det er med til at skabe energi og glæde i livet.

Kærlig hilsen fra teamet bag ByVelling

Du finder vores kontaktoplysninger her.
 
 

 

Kroppen i naturlig balance

Bag udvælgelsen af vores produkter og sammensætningen af vores vitaminpakker står Charlotte Velling, som er uddannet og arbejder som zoneterapeut.

“Som zoneterapeut hjælper jeg kroppen med at finde sin naturlige balance. Det gøres ved hjæpe af tryk på fødderne og på den måde aktiveres de forskellige organer og væv, og kroppen styrkes til selvhelbredelse. Søvn, motion og gode kostvaner suppleret med tilskud af vitaminer, mineraler og olier er grundstenene til at have en krop i balance.”

– Charlotte Velling – 

Hvis du er i tvivl om hvilke vitaminer, du skal vælge, kan du se nærmere på de pakker, vi har sammensat. Har du brug for personlig rådgivning, er du altid velkommen til at tage kontakt til os, så ringer vi dig op. 

Du kan sende en mail til: info@byvelling.dk

Følg med på vores facebook side og få inspiration til gode valg, når du vil leve et sundt og balanceret liv.