Nem betaling med MobilePay.
Vælg levering eller afhentning.
Sortér efter:
Pris
Pris - slider
185 kr.530 kr.
Farve
Farve
Kategori
Brands
Brands
Sortér efter:
Pris
Pris - slider
185 kr.530 kr.
Farve
Farve
Kategori
Brands
Brands

ShaveSafe er udviklet, fordi det manglede!

Historien bag ShaveSafe er god, og vi synes, du skal høre den. Bag produkterne står en tidligere undertøjsmodel, Nanna Rytter Nielsen, som ligesom mange andre kvinder, havde udfordringer med røde knopper i bikinilinjen.

Hendes mision var at udvikle et produkt, som kunne forhindre røde knopper ved shaving. Det hele startede med ShaveSafe barberskum som mildt og effektivt med en antibakteriel skum modvirker knopper og indgroede hår efter barbering. Den antibakterielle skum går ind og renser hårsækkende, så du undgår gener.

Sidenhen er sortimentet udvidet med flere andre shaving produkter. Skrabere i høj kvalitet, som kommer rundt i alle kroge, så du undgår helligdage. Ligeledes en gel, hvis du foretrækker gel frem for skum. Gelen kan også bruges i ansigtet. Vi kan også anbefale at se nærmere på Bikini Line Repair Cream, som er super at smøre på efter badet for at få en blød hud.

ShaveSafe er udviklet af Nanna og førende famaceuter. Deres mission er at bekæmpe alle de gener, der kan opstå ved barbering, voksning eller epilering.

Effektiv barbering der giver blød og irritationsfri hud

Fri for parfumer, parabener og farvestoffer

ShaveSafe produkter er fri for parfumer, parabener og farvestoffer, og du kan derfor med ro i sindet anvende produkterne, også når du har sensitiv hud.
ShaveSafe skraberen er designet, så den er nem at rengøre hvilket betyder, at bakterier ikke sætter sig fast.

Udviklet i samarbejde med førende farmaceuter

ShaveSafe er udviklet i samarbejde med førende farmaceuter og fungerer ved at skummet renser huden. Resultatet er en optimal hygiejne uden gener efter barbering.

Køb i pakker

Hos ByVelling har vi sammensat en række forskellige sampakker, så du kan vælge de produkter, du synes bedst om – og få dem til en god pris.

Vi har lavet en mini-pakke til dig, der gerne vil prøve ShaveSafe af, og udvidede pakker til dig der allerede ved, at du ikke kan leve uden!