Nem betaling med MobilePay.
Vælg levering eller afhentning.
Sortér efter:
Pris
Pris - slider
800 kr.800 kr.
Farve
Farve
Kategori
Brands
Brands
Sortér efter:
Pris
Pris - slider
800 kr.800 kr.
Farve
Farve
Kategori
Brands
Brands

Bella Beluga bliver dit nye yndlingstøj

Bella Beluga er til dig, der ønsker et tidsløst design og har store ønsker til pasform og komfort. Bella Beluga Seamless Collection er designet, så materialet former sig efter kroppen, hvilken giver en perfekt pasform. Materialet er åndbart, antibakterielt og blødt, og derfor utrolig skønt at bevæge sig i.

Seamless Collection er strikket i facon og derfor opnås sømløse styles uden generende sømme. I fremstillingen anvendes “Dryarn®”, som giver et produkt, der lader kroppen ånde idet sved og fugt fordamper. Det er ligeledes garntypen, der sikrer en antibakteriel funktion.

Vi forhandler Bella Beluga, fordi det er vigtigt, at føle sig godt tilpas i sit træningstøj. Se nærmere på Bella Beluga sortimentet herunder og opdag, hvad der gør kollektionen til noget særligt.

Se tøjet på

Dejlig kvalitet, der arbejder med kroppen

Sømløst, åndbart og antibakterielt


Bella Belugas kollektion har tre helt klare fordele. Produkterne er sømløse, i åndbart materiale og antibakterielle hvilket betyder, du undgår den svedige lugt som ofte opstår i træningstøj.

Første klasses yogatøj


Smukt, klassisk og tidsløst design hvor kvaliteten taler for sig selv. Du får et produkt med særdeles lang levetid, som er godt for både miljøet og din økonomi. Her ser du farven army grøn i Y-Back Tank og Tights.

Følger kroppen


Bella Belugas træningstøj har en fantastisk pasform og følger din krop, når du bevæger dig – selv ud i de mest udstrakte yogastillinger. Bukserne er designet med høj talje, der løfter og holder på formerne. Toppene har en god længde, der sikrer, du ikke skiller på midten.