Nem betaling med MobilePay.
Vælg levering eller afhentning.
Sortér efter:
Pris
Pris - slider
111 kr.750 kr.
Farve
Farve
Kategori
Brands
Brands
Sortér efter:
Pris
Pris - slider
111 kr.750 kr.
Farve
Farve
Kategori
Brands
Brands

Vitaminpakke Kvinder

Vitaminpakke Kvinder

Din krop har dagligt brug for vitaminer og mineraler, der bidrager til at vedligeholde alle kroppens funktioner. Til dig som kvinde har vi sammensat en grundpakke af almindelige kosttilskud, som kan bidrage til at opretholde en krop i balance.
Tre tilskud ligger i baisispakken og fire tilskud i den udvidede pakke.

BASISPAKKE
1. Multivitamin

Multivitamin indeholder alle de vigtige vitaminer og mineraler. I vores pakke finder du et kvalitetsprodukt med gode sammensatte doser. Multivitamin er valg nummer et, såfremt du ønsker kun et kosttilskud.

2. D-vitamin

D-vitamin er vigtig for kroppen, og er svært at få nok af via kost og sollys. D-vitamin kan tages hele året men er særlig vigtig fra 1. september til 1. juni. Tag denne sammen med din multivitamin.

3. Fiskeolie

Fiskeolie også kaldet omega-3, har mange funktioner i kroppen og fiskeolie giver blandt andet fedtstof til hjerte, hjerne og led. Varianten i vitaminpakken er særlig god pga. det høje indhold af omega-3. Tages sammen med multivitamin.

UDVIDET PAKKE
4. Mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterier sørger for at opretholde en sund tarmflora. Varianten i vitaminpakken er særlig god pga. det høje indhold af bakterier. Kan tages fast eller som en kur nogle gange om året. Mælkesyrebakterier tages inden sengetid.

5. Kalk

Ud over disse fire kosttilskud kan du supplere med kalk, såfremt du ikke får nok via din kost. Vær særlig opmærksom hvis du er i overgangsalderen. Kalk fås blandt andet gennem grønne grøntsager, mandler og økologiske mælkeprodukter.sørger blandt andet for sunde knogler.
I pakken er lagt tilskuddet med D og K. Find varianten uden K i shoppen, som anbefales hvis du tager blodfortyndende medicin. Tages inden sengetid sammen med mælkesyrebakterier.
Vælger du at tage den udvidede pakke med kalk, er D-tilskuddet fjernet, da der også er D-vitamin i Cal-mag tilskuddet.