Nem betaling med MobilePay.
Vælg levering eller afhentning.

Yogatøj, der siger Namaste til velvære

Kender du det, at yogatøjet glider ned, og lige skal løftes op indimellem for at dække maveskindet? Det er både irriterende og så bidrager det ikke meget til følelsen af velvære. Og det er netop det, yoga kan – du træner både din styrke, smidighed og mentale velvære.


Hvorfor ikke give dig selv de bedste betingelser? Se med her, og få viden om yogatøj, du har det godt i på alle måder.

Designet til at følge din krop


Når du dyrker yoga, kommer kroppen ud i mange stillinger, du har hovedet nedad, armene i alle retninger, benene opad og ud til siden. Kroppen strækkes og foldes. Det stiller krav til yogatøjet. Ved at stille krav til yogatøjet kan du have fokus på træningen og ikke på tøjet. Bella Belugas kollektion kan noget særligt. Og det har nok noget at gøre med, at kollektionen er designet af en yogainstruktør.

Ja. Af en yogainstruktør, som kender til alle udfordringerne!

Tøj du kan bevæge dig i


Bella Belugas kollektion er lavet i et materiale og i et design, der sidder godt og lige så vigtigt, sidder hvor det skal. Og det er uanset hvilken yogaøvelse, du bevæger dig ud i. Materialet er strikket i facon, og det giver et design uden sidesømme. I det hele taget er Bella Belugas design lavet med tanken ud fra at fjerne alt det, der måtte irritere. Bella Beluga tights har en høj talje og toppen har længde. Det gør, du ikke skiller på midten. Samtidig er materialet blødt og smidigt, som også bidrager til, det bliver, hvor det skal.

LÆS OGSÅ: En krop i balance med de fem tibetanere

Kollektionen er designet, så den ved at vælge samme farve i top og tights giver et smukt udtryk som en heldragt. Designet gør, du ikke skiller på midten, og yogatøjet bliver hvor det skal under hele praksisen.

Materiale din krop kan ånde i


Bella Beluga er lavet i det fantastiske Dryarn materiale, som er den letteste mikrofiber på markedet. Dryan absorberer ikke sved men transporterer fugten ud gennem tøjet. Det gør, at tøjet forbliver tørt under træningen. Det er derfra navnet Dryarn kommer. Under yogatræningen ånder din krop, kroppen forbliver tør og din træning bliver mere behagelig. Dryarn har en samtidig en høj isoleringsevne og beskytter både mod kulde og varme.

LÆS OGSÅ: Træk vejret bedre og bliv sundere

Træningstøj uden lugt

Ja, du læste rigtigt. Træningstøj uden lugt findes. Og det kan vi lide. Det er nemlig ikke særligt lækkert at trække i et sæt træningstøj, der har en æv-lugt allerede fra starten. Det er igen her materialet, Dryarn, gør sit arbejde. Dryarn er antibakterielt og yogatøjet kommer derfor ikke til at lugte. Du behøver ikke vaske det så ofte og kun ved lave temperaturer. 

 

Yogatøj for livet

Kollektionen består af tights og toppe i skønne farver. Du kan vælge tights og top i samme farve og få et udtryk, der minder om en heldragt. Utroligt smukt og enkelt. Eller du kan mikse og matche og på den måde få forskellige udtryk. Har du tendens til at fryse om fødderne i de koldere måneder, kan vi anbefale benvarmerne, som fås i samme farver. De har en fri hæl og tå, så du kan have dem på under yogatræningen.

Vi forhandler Bella Beluga yogatøj, fordi det er vigtigt at føle sig godt tilpas under sin træning. Bella Beluga har et fantastisk design. Materialet er åndbart, antibakterielt og blødt, og derfor utrolig skønt at bevæge sig i. Derfor giver vi dig også en lille venlig varsko med på vejen. Når først du har begivet dig ud i et Bella Beluga sæt, så bliver du tilhænger. Men heldigvis er der mange skønne farver, så du kan nemt fornye og forandre, og stadig holde ved velværen.

Rigtig god fornøjelse med din yogatræning.

Kærlige hilsner og Namaste 
ByVelling

Ps. Det særlige Y-design på Bella Beluga toppen gør den til noget særligt og elegant. Toppen har en elastisk indbygget BH, og kan bruges uden ekstra BH. Vil du have ekstra støtte, kan vi anbefale Bamboo Bra, som er perfekt sammen med Y-back toppen, da stropperne følger toppen, og derved bevares det enkelte og smukke look.